Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Amerikai óragyártók képes leírás - Óra.tlap.hu
részletek »

Amerikai óragyártók - Óra.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ora.tlap.hu » Amerikai óragyártók
Keresés
Találatok száma - 5 db
Elgin

Elgin

Az amerikai óragyártó az 1980-as évektől gyárt zsebórákat, faliórákat és karórákat. Sajnos azonban már úgy néz ki bezárta a kapuit, így csak a patinás darabokat tudjuk megtekinteni az oldalon az árakkal egyetemben.

Fossil óra

Fossil óra

A Fossil óra hazánkban az egyik legnépszerűbb divatórák közé tartozik. Kiemelt minőségével letisztult vonalvezetésével a divatot követők számára egy tökéletes választás lehet. A gyár képviseli magát a női, és férfi órák terén egyaránt. Viselőik közt a neves amerikai sztárok is nagy számban előfordulnak. A Fossil óra mindig is értéket képviselt, nincs ez másként napjainkban sem amikor az óra a reneszánsz korát éli. Amennyiben minőségi divatórát szeretne elérhető áron látogassa meg webáruházunkat, vagy üzletünket a Mammut II Bevásárlóközpont. Divatórák üzlete

Hamilton

Hamilton

A Hamilton amerikai óragyár 1982 óta gyárt órákat, mára már a Swatch group tulajdonát képezi, ennek köszönhetően azt nem tudom, de modern, új stílusú termékeivel felhívja magára a figyelmet. Újra divatos retró karórákat is gyártanak.

Jacob & Co.

Jacob & Co.

Luxury watch and diamond jewelry house, Jacob ∓o., unveils a new campaign that exemplify the firm's glamorous sophistication and reinforces its reputation as a true innovator. International supermodel, Natalia Vodianova, who has graced the covers of the world's top fashion magazines, was Jacob Arabo's choice as the new face and vision for the women's campaign. The campaign features six distinct executions - focusing on the new line of intricately-designed, paved, colored diamond pieces and timepieces. Each shot conveys a different element of the lifestyle brand's unique story, bringing to life the narrative of Jacob ∓o.'s ascension to the ranks of one of the world's most prominent jewelry houses. The men's campaign builds on the brand's current success story and features Jacob ∓o's new EPIC collection, a state-of-the-art timepiece that reflects the evolution of the brand.

Waltham

Waltham

A cég 1909 ben alakult két órás műhely összeolvadásából. A cég termékeit az amerikai piacon kezdetben nagy számban kezdték vásárolni. Az oldalon bemutatják a cég történelmét, az alapítókat. A cég termékeit stb.

Tuti menü