Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Francia óragyártók képes leírás - Óra.tlap.hu
részletek »

Francia óragyártók - Óra.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ora.tlap.hu » Francia óragyártók
Keresés
Találatok száma - 4 db
Alain Silberstein

Alain Silberstein

Alain Silberstein vous présente une galerie virtuelle de ces créations de montres et d'horloges. Alain Silberstein crée des montres résolument contemporaines ŕ porter tous les jours, qui sont autant d'oeuvres d'art.

Cartier

Cartier

A Cartier francia ékszer gyártó cég gyári oldala, arisztokratikus módon, egy zenei aláfestéssel kezdi a bemutatkozását, ahol kiválaszthatjuk, hogy milyen nyelven szeretnénk tovább lépni az oldal megtekintésében, az illusztrációk és a kinézete a cégnek megfelelő eleganciával van elkészítve.

Leroy

Leroy

A Leroy franciaországi óragyár, óragyártó 1751 óta gyártja az elegáns szegmensben a jobbnál jobb óráit. A tradicionális óragyár már több mint 250 éves. Ennyi tapasztalat mellett már lehet jó órákat készíteni Nézzék meg az oldalt érdemes.

Pequignet

Pequignet

Ezen az oldalon a Pequignet mutatja be a modellcsaládjait, az ékszeróráktól, a nagy méretű férfi karórákig, amik rengeteg saját fejlesztésű komplikációval rendelkeznek. Az oldalon bemutatják az új büszkeségüket a Calibre Royal-t aminek a bemutatására is sor kerül az oldalon.

Tuti menü