Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hazai óragyártók képes leírás - Óra.tlap.hu
részletek »

Hazai óragyártók - Óra.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ora.tlap.hu » Hazai óragyártók
Keresés
Találatok száma - 8 db
5H kft

5H kft

Az 5H Kft egy megbízható, korrekt társaság, a cég Budapesten tevékenykedik, leginkább saját gyártású faliórákat készítenek, de rendelésre készítenek egyedi elképzelésű reklám faliórákat is. Várnak minden egyedi minimum kis szériás megrendelőket.

Astron

Astron

Az Astron magyas minőségű magyar óramárka, amelyet 1995-ben magyar órásdinasztia tagjai hoztak létre. A márka tervezésekor felhasználtuk a svájci óragyártás hagyományait, és igen nagy jelentőséget tulajdonítottunk az egészségügyi szempontoknak is, ezzel elértük, hogy napjainkban az Astron, Európában élen jár a bőrbarát anyagok használatában. Az Astron óratokok svájci gépsorokon készülnek. A tokban lévő mechanikus, vagy kvarc vezérlésű óraművek pedig a legjobbnak tartott, emelt minőségű svájci vagy japán gyártmányok. Jelentős előny, a hazai szerviz- és alkatrész háttér, amit a 40 éve működő Astron cég jól műszerezett szervize biztosít. Az Astron márka nem mennyiségi, inkább minőségi termék. Magyar termék = minőség magyar áron! Fedezze fel az Astron órák világát !

Becsei Áron

Becsei Áron

Erre szokták mondani, hogy ez igen, hát én is csak gratulálni tudok ehhez munkássághoz és az elért eredményekhez, vívmányokhoz, amiket a Becsei Áron úr elért és bevezette országunkat a valós óragyártás világába. Az oldalon egy igazán ízig vérig szenzációs történetet és munkásságot találnak. Mindenki nézze meg és továbbítsa.

Egyedi óra készítése

Egyedi óra készítése

Üzletünk - óraguru- megnyílt a mamut 1-ben. Szakszerű elemcsere, szíjcsere, órajavítás. Ami másnak lehetetlen nekünk nem.Megjavítjuk az órákat, ha kell alkatrészt készítünk hozzá. Továbbá egyedi karórák tervezését , elkészítését is vállaljuk. Egyedi, különlegeset. Zománcszámlap készítése, gravírozás. Valamint felvásárolunk készpénzért, márkás karórákat. Keresse üzletünket a mammut1 bejáratában a széna tér felől! Minden fajta óra javítása,.

Mizser Sándor ötvös

Mizser Sándor ötvös

Egyedi arany és ezüst ékszerek készítése mellett óratokok készítését is vállaljuk. Ön adja a szerkezetet, mi tervezünk és készítünk általában aranyból vagy ezüstből. Elképzelését, ötletét felhasználva tervezünk tokokat. Tekintse meg weblapunkat és csodálja meg a referencia órákat és ékszereket!

Napóra készítés

Napóra készítés

Egyedi és sorozat gyártott napóra tervezése, készítése. Csillagászati és földrajzi mérések után készítjük el napóráját. Kovácsoltvas, kő, réz, bronz napórák képzőművészi tervek alapján, akár két héten belül. Raktáron levő napóra készletünkből azonnal elviheti az Önnek leginkább tetsző modellt.

Pontos Idő Kft.

Pontos Idő Kft.

Órarendszereket, utastájékoztató rendszereket, kijelzőtáblákat, sporteredmény-megjelenítőket, munkaidő-nyilvántartókat szállít, tervez, gyárt, telepít, javít a cég. Amit az iparban és a közlekedésben hasznosítanak.

Thoma Design

Thoma Design

A Thoma Design 1992-óta működő ékszer manufaktúra, mely 10 éve készít kis -általában 10 példányra korlátozott- darabszámú karórasorozatokat nemesfémből. A zafírüvegekkel ellátott órák szerkezetei Svájcból érkeznek, a férfi modellek automata felhúzásúak, a nőiek kvarc vezérlésűek. Koronáikba kivétel nélkül gyémánt került, nemes aligátor és hüllőbőr szíjak teszik még elegánsabbá megjelenésüket.

Tuti menü