Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Óra linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Óra képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: ora.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 135 db
5H kft

5H kft

Az 5H Kft egy megbízható, korrekt társaság, a cég Budapesten tevékenykedik, leginkább saját gyártású faliórákat készítenek, de rendelésre készítenek egyedi elképzelésű reklám faliórákat is. Várnak minden egyedi minimum kis szériás megrendelőket.

Ajándékóra

Ajándékóra

Ezen az oldalon található karóra márkák közül vannak ismertebb és kevésbé ismertebb márkák is, az ismertebb márkák modelljei magukért beszélnek a kevésbé ismert modellek már felfedezésre várnak mindenki számára, így a számomra is.

Alain Philippe

Alain Philippe

Alain Philippe svájci óragyártó, minőségi órákat gyártanak nemesfémek és drágakövek felhasználásával. Jellemző a fehérarany és gyémánt használata, illetve ugyanez ez az összetétel csak sárga arannyal.

Alain Silberstein

Alain Silberstein

Alain Silberstein vous présente une galerie virtuelle de ces créations de montres et d'horloges. Alain Silberstein crée des montres résolument contemporaines ŕ porter tous les jours, qui sont autant d'oeuvres d'art.

Armand Nicolet

Armand Nicolet

Az Armand Nicolet óragyártó cég, svájci óra manufaktúra. A gyártó honlapján bemutatásra kerül a cég története, a gyártási eljárásokhoz való minőségi elkötelezettsége és egyedi eljárásait mutatja be a látogatóknak.

arukozvetites.hu

arukozvetites.hu

Karóra webáruház! Ingyenes szállítás DPD futárszolgálattal! Elérhető árak! Folyamatoson frissülő, bővülő hatalmas választék! A legújabb modellek! Forgalmazott márkák: Aeromatic, Detomaso, Festina, Haas∓ie, Jacques Lemans, KHS, Sector, Swiss Mountaineer, Tauchmeister, Tawatec, Traser, Yves Camani

Astron

Astron

Az Astron magyas minőségű magyar óramárka, amelyet 1995-ben magyar órásdinasztia tagjai hoztak létre. A márka tervezésekor felhasználtuk a svájci óragyártás hagyományait, és igen nagy jelentőséget tulajdonítottunk az egészségügyi szempontoknak is, ezzel elértük, hogy napjainkban az Astron, Európában élen jár a bőrbarát anyagok használatában. Az Astron óratokok svájci gépsorokon készülnek. A tokban lévő mechanikus, vagy kvarc vezérlésű óraművek pedig a legjobbnak tartott, emelt minőségű svájci vagy japán gyártmányok. Jelentős előny, a hazai szerviz- és alkatrész háttér, amit a 40 éve működő Astron cég jól műszerezett szervize biztosít. Az Astron márka nem mennyiségi, inkább minőségi termék. Magyar termék = minőség magyar áron! Fedezze fel az Astron órák világát !

Az idő rövid története

Az idő rövid története

Az angol szerző ugyanannak a tanszéknek a vezetője Cambridge-ben, amely valamikor Sir Isaac Newtoné volt. Teljesítményét Einsteinével veti össze a tudományos közvélemény. Hawking az Univerzum keletkezésének és megszűnésének, a fekete lyukaknak, a térnek, az időnek, a téridőnek a kutatója. Könyve olvasmányosan, szellemesen foglalja össze a 'teremtés' legfontosabb kérdéseit.

Az idő talánya

Az idő talánya

'A természettudomány absztrakt időfogalma eltér az idő mint eseménysor hétköznapi, szubjektív tapasztalatától. Eszerint az idő a világegyetem önálló dimenziója.' A folytatást olvassa el a honlapon!

Hirdetés
Az óra és az idő

Az óra és az idő

Miért forog minden az idő körül? Miért vannak napok és éjszakák? Miért vannak évszakok? Mióta mérjük az időt? Ki mutatja a percet? Mi az a digitális óra? Mi meddig tart? A gyerekek ezernyi kérdésére válaszol ez a színes, izgalmas, érdekes, rengeteg hasznos információt tartalmazó, könnyen olvasható, játékos kötet.

Badollet

Badollet

Badollet filozófiája egyesíti a luxust, fennmaradását a hagyományos óragyártás és az emberi értékeket. A pontos képet a munkát a dinasztia Badollet, az új időmérő aláírt Badollet felhívni mind a gyökerei az óragyártás az új technológiák teljesen kifejezni a szellem, amely neo-klasszikus lenyomata a márka. Ez a neo-klasszikus állítást eredményez hajlandóságot arra, hogy újra a történet az időmérő a megjelenés és a tudás a huszonegyedik században, miközben tiszteletben tartja a történelem és az emberek, akik tették, hogy nem jobb mint ez amelyet eddig javasolt, és ha ez lehetetlennek bizonyul, akkor legalább olyan jól.

Baume & Mercier

Baume & Mercier

Nem csak műszaki szempontból ígér különlegeset a Baume et Mercier új kronográfja, hanem klasszikus vonásaival a szemet is elkényezteti. Ahogy a legtöbb, hosszú múlttal rendelkező márka esetében ez várható, a Baume et Mercier új egynyomógombos kronográfja sem tekinthető egy teljesen új előzmények nélküli darabnak - gyökerei egészen 1938-ig nyúlnak vissza. Igaz, az előd nyomógombja nem a koronában bújt meg.

Becsei Áron

Becsei Áron

Erre szokták mondani, hogy ez igen, hát én is csak gratulálni tudok ehhez munkássághoz és az elért eredményekhez, vívmányokhoz, amiket a Becsei Áron úr elért és bevezette országunkat a valós óragyártás világába. Az oldalon egy igazán ízig vérig szenzációs történetet és munkásságot találnak. Mindenki nézze meg és továbbítsa.

Bináris és led karórák

Bináris és led karórák

Törd fel az idő kódját! Bináris és led karórák, órák. Kerala Trance bináris karóra, Samui Moon bináris karóra, Razor Block bináris karóra,Odins Rage led karóra,Lightmare led karóra,Zerone bináris karóra,Ibiza Ride led karóra, A the one egy óramárka, mely teljesen eltér a megszokott hagyományos óramárkáktól.

Breguet

Breguet

Ha Breguet különleges helyet a mi kulturális örökségünk, ez azért van, mert az alapító, A.-L. Breguet (1747-1823), a mércét, amellyel minden rendben órakészítés azóta megítélni. Ma, örökösei a Breguet még ma is minden egyes órát, mint modell a legfőbb órás-art. Nem szempont az óragyártás megszökött a dolgozószobájába, és a találmányok voltak alapvető órák, mint volt változatos.

Breil

Breil

A Breil milano ékszer és óragyár kiváló minőségű acél ékszereket és szín acél tokos és csatos órákat gyárt, elérhető áron, az olasz piac 60%-át uralta, uralja ez a márka, nálunk valamiért nem ily közkedvelt, de remélem az oldal megnézése után beleszeretnek az érdeklődők.

Brior

Brior

Brior Uhren Herstellung von Skelett Uhren in feiner Uhrmacherkunst. Ebenholz, Wurzelholz, Skelettuhren, Uhrmacherkunst, Deutschland, Kulmbach, Woodwatch, Skeleton watch, Armbanduhren,Mechanische Uhren,watchbuys,

Tuti menü