Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magyarországi képviseletek képes leírás - Óra.tlap.hu
részletek »

Magyarországi képviseletek - Óra.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ora.tlap.hu » Magyarországi képviseletek
Keresés
Találatok száma - 19 db
Casio

Casio

Casio karórák hivatalos képviselete hazánkban per pillanat, a Fast Hungary Kft G-Shock, THE-G, Baby-G, MS-G, Oceanus, Sheen, Phys, Protrek, SEA-Pathfinder, Clock, LCD, Digital, Analog, Edifice, Dynamic collection, Felite, Wave Ceptor, Radio Controlled, Wake Up Timer

Citizen

Citizen

A Borkutime kft a Citizen karórák hivatalos magyarországi nagykereskedelmi forgalmazója, aki mindent megtesz a Citizen karóra márka népszerűsítésére, hogy a márka kiváló minőségét a vásárlók minél jobban megismerhessék.

Delbana

Delbana

Oskar Kessler sok értékes tapasztalatot szerzett órásmesteri évei alatt, míg különböző óragyárak alkalmazásában állt. 1919-ben megvalósította évtizedes álmát és megalapította saját vállalkozását, melynek a WEGA nevet adta. 1954-ben új épületbe költözött. Itt készültek azok a zseb- és karórák, melyek a világ sok országába eljutottak. Az összes mechanikus szerkezetet ebben a házban állították elő komoly minőség-ellenőrzés mellett. A műhelyekben száznál több szakember dolgozott, akiknek munkáját Grenchen városka több alvállalkozója is segítette...

Festina

Festina

Festina karóra márka hivatalos magyarországi képviselete, a kilencedik kerületben található. A nagykereskedésben még más svájci óragyártók márkái is megtalálhatóak. Mint a Lotus, Jaguar, Candino és a Calypso.

GC Watch

GC Watch

A Gc órák a kifinomult, svájci készítésű órák luxusát és a letisztult európai formákat képviselik. A maga nemében mindegyik időmérő az elegancia és a presztízs hirdetője, amelyek a luxus kategória ajtaját a részletek iránti odaadó figyelem kulcsával tárják ki. Az órákat úgy készítették, hogy a modern férfi vagy nő magas igényeit szolgálják ki, mind a forma mind pedig a minőség szempontjából. A márka nevéhez híven Gc órák karizmatikus erőt sugároznak viselője csuklóján. Legyen szó üzleti tárgyalásról, partiról vagy díszvacsoráról, egy Gc óradarab mindig tökéletes társa lesz.

Go Girl Only-Női Karóra

Go Girl Only-Női Karóra

A nyugaton rendkívül népszerű női karóra márka megérkezett Magyarországra is. A Go női karórák fém csatos kialakítással, bőr szíjjal és szilikon szíjjal is egyaránt elérhetőek. Girl Only női órák széles választékából válogathat az ország több pontján. Nézze ki az interneten és vegye meg személyesen!

Guess

Guess

A világ már jól ismeri a Guess-t. Napjainkban ez az egyik legelismertebb divatcég a világon, több mint 747 Guess márkabolttal, melyek száma folyamatosan csak növekszik. A márkát könnyű megismerni egyedi stílusáról, ami a kor divatirányzatainak megfelelő kiegészítőket gyárt ügyfeleinek, többek között kézitáskákat, órákat és cipőket. Globális üzletláncunk folyamatos terjeszkedése a márka erejének és kibővült kapcsolatrendszerünknek köszönhető. Hosszan tartó és virágzó együttműködést folytatunk partnereinkkel, hiszen állandóságot biztosítunk számukra a termékek, a marketing, a cég filozófiájának, valamint jövőjének tekintetében. Globális stratégiánkat és sokszínűségünket példázzák a Guess, a Marciano, továbbá a G by Guess üzleteink. A Guess 2006-ban ünnepelte 25. születésnapját, és mind a mai napig őrzi azt a lelkesedést és szenvedélyt, amit már a kezdetekben is megszokhattunk tőle. Egy világ, egy márka, ez a Guess.

Hamberg & Söhne

Hamberg & Söhne

Az óragyártókat az idők kezdete óta a természet inspirálta. A Hamberg &Söhne órák tervezői is ezzel a lelkesedéssel fejlesztették ki időmérőiket, amelyek ugyanannyira modernek, mint örökkévalóak. Modern klasszikusaink Önnel együtt teszik meg jelentős lépéseiket az idő végtelenségében. A Hamberg &Söhne manufaktúrában csak a legmagasabb minőségben és precízitással készülnek órák. A történelmi példaképek mellett, az új, műszakilag rendkívül kifinomult óraszerkezetek alkotják az aktuális kollekció alapját. Épp ezért évről évre csak néhány új fejlesztésű Hamberg &Söhne óra születhet. A megszállottság és a szenvedély, amellyel tervezőink a legapróbb részletekben is tökéleteset alkotnak, nem teszik lehetővé a nagy darabszámú sorozatgyártást. A Hamberg &Söhne órák kollekciójának egyedülálló stílusát és megkérdőjelezhetetlen értékét a műszaki tökéletesség, az innováció és az igényes elemek teszik hangsúlyossá.

Jaeger-LeCoultre

Jaeger-LeCoultre

Jöjjön velünk egy kis időutazásra! Fedezze fel a legmerészebb projekteket, a zseniális találmányokat és a jelentős személyeket, amik és akik a Jaeger-LeCoultre márkát mai rangjára emelték! Legelőször is szóljunk a feltalálózseni Antoine LeCoultre-ról, aki életét a precizitás és a tökéletesség iránti elkötelezettségnek szentelte és nevét adta a manufaktúrához! Ismerje meg a manufaktúra szellemiségét és történetét!

Hirdetés
Junkers watch

Junkers watch

Junkers watch - Az elérhető Európai Alternatíva Mondja a gyártó, mivel az óra összes alkatrésze, a tok, csat, szíj, szerkezet mind európai beszállítóktól származik, így ott figyel a számlapon a készült Németországban felírat.

MeXX Watch

MeXX Watch

Európaiak vagyunk - itt születtünk, s kulturális sokszínűségét képviseljük. Modernek vagyunk - mindig a jelent éljük. Könnyűek vagyunk - stílusunkat könnyű megérteni és átérezni. Kifinomultak vagyunk - tapasztalatunk, felkészültségünk és kifinomult ízlésünk árad cselekedeteinkből. Újak vagyunk - hasznos és fontos termékeket állítunk elő. Szakítunk a kötöttségekkel - nyitottak vagyunk, s merünk magunk lenni. Kozmopoliták vagyunk - kreatív városokból származunk és tőlük merítjük ihletünket. Eredetiek vagyunk - mi valóban mi magunk vagyunk. Hozzáférhetőek vagyunk - nem bonyolítunk túl semmit, hogy a ma vásárlóinak igényeit és vágyait kielégíthessük. Magabiztosak vagyunk - optimisták vagyunk, s bízunk magunkban.

Nomos

Nomos

A Nomos karórák a legnagyobb precizitású mechanikus karórák. Valahol Drezda és a cseh határ között, a keletnémet Erzgebirge hegyeiben található Glashütte, a német óragyártás Mekkája. Az itt készült órák olyan kiváló minőségben készülnek, hogy azokat egy életen át lehet viselni (ha több életünk lenne, akkor akár kettőn, hármon át is). Célunk, hogy kitűnjünk abban, amit készítünk, azaz óráinkat egyszerűen ne lehessen továbbfejleszteni. Meggyőződésünk, hogy a Nomos órák időtlen remekdarabok. A tokok laposak és elegánsak, ám mégis kivételesen robusztusak. Csupán a legkiválóbb alapanyagokból dolgozunk. A kollekciónk szinte alig változik; évek óta öt alapmodellel dolgozunk. Az óraszerkezetek azonban igenis változnak. Az alkatrészek zömét, amelyet a 1990-es évek elején még Svájcból szereztünk be, most magunk gyártjuk. Azokon pedig, amelyeket még mindig veszünk, jelentős módosításokat hajtunk végre.

Órabazár

Órabazár

Egy szép karórára vagy egy igazi antik órára vágyik? Ebben az esetben az orabazar.hu tökéletes választás az Ön számára. Az Órabazár exkluzív, luxus kivitelű karórák forgalmazásával foglalkozik. Kínálatunkban többek között Rolex, Omega, Corum és Chopard márkák találhatók meg. Folyamatosan bővülő kínálattal, és kedvező árakkal várjuk kedves érdeklődőinket. A gyönyörű, exkluzív és egyedi órák forgalmazásán túl órajavítással, órák felújításával és felvásárlásával is foglalkozunk, valamint ingyenes értékbecsléssel is állunk az Ön rendelkezésére. Keresse fel weboldalunkat és nézzen körül kínálatunkban, gyönyörködjön pár percet ezekben a szemkápráztató mesterművekben!

Oris

Oris

Előzetesként annyit, hogy nyilván nem kell hangsúlyozni, hogy a baseli és hölsteini régió egynél jóval több kuriózium otthona, mint ezt az Oris óra manufaktúra története is igazolni fogja. Olvassa el a honlapon!

Panerai Madridban

Panerai Madridban

A vezető olasz órakészítő teljes kollekciója, beleértve az exkluzív modelleket is megtekinthetőek a Salamanca kerület szívében - a luxusra vágyóknak egy hely, amit egyszerűen fel kell keresni. A legújabb világméretű terjeszkedés új helyszíne a spanyol főváros. Az Európai Unió harmadik legnagyobb városa a maga három millió lakosával könnyen ötmillió fölé szökik, ha az agglomerációt is hozzászámoljuk. Egy igazi kozmopolita város, politikai és pénzügyi központ, ami folyamatosan növekszik. A Meseta felföldön elhelyezkedő település számos kulturális attrakciójával, éjszakai életével és évszázadokat átívelő építészeti gyöngyszemeivel vonzza a látogatókat. A madridi Panerai butik Calle Ortega y Gassetben nyitotta meg kapuit, ami a híres Salamanca lakóövezeten áthaladó fő útvonal. A környéket La Milla del Oro avagy Arany Malom néven is ismerik, amit a nagyszámú elegáns butiknak és bemutatótermeknek köszönhet, ahol szinte az összes nemzetközi luxusmárka megtalálható. A Serrano, Goya, Velàsquez, Jorge Juan, Castellò, Principe de Vergara és Ortega y Gasset calle utcák hálója a madridi felső tízezer crème de la crème-jének ad otthont...

Poljot

Poljot

A Poljot gyár története: 1930: A moszkvai gyár építése. 1935: A gyár a 'Kirov' nevet kapja. Az óratermelés 450 000 darab/év. Elkezdődik az autók és repülőgépek óráinak gyártása 1955: A gyár termelése 1.1 millió darab/év. 1960: Rekonstrukció új, automata gépek bevezetése. 1961: Az első kozmonauta Jurij Gagarin repülését követően a gyár az óráit 'Poljot' márkanéven forgalmazza. 1992: A kiemelkedő üzemi tevékenységéért a gyárat az 'Az xx minőségért járó aranytrófeával' tüntetik ki Madridban. Olvassa tovább a honlapon!

Seiko Hungary

Seiko Hungary

A Tmc Kft. 1992. április 1 óta a világhírű Seiko óracsoport magyarországi, hivatalos, és kizárólagos nagykereskedője. A cég feladata a Seiko, Pulsar és Lorus órák lehető legszélesebb kollekciójának bemutatása, számukra az elérhető legnagyobb piaci részesedés megszerzése és a szerviz biztosítása. Kizárólag a Tmc Kft. és az általa írásos engedélyt kapott személyek jogosultak a Seiko emblémáit és reklámhordozóit használni.

Tuti menü