Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Olasz óragyártók képes leírás - Óra.tlap.hu
részletek »

Olasz óragyártók - Óra.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ora.tlap.hu » Olasz óragyártók
Keresés
Találatok száma - 4 db
Breil

Breil

A Breil milano ékszer és óragyár kiváló minőségű acél ékszereket és szín acél tokos és csatos órákat gyárt, elérhető áron, az olasz piac 60%-át uralta, uralja ez a márka, nálunk valamiért nem ily közkedvelt, de remélem az oldal megnézése után beleszeretnek az érdeklődők.

Bulgari

Bulgari

Bulgari. Since 1884. For over a century, Bulgari has been setting the pace for Italian style in jewellery and luxury fashion goods. A forward-looking, creative spirit which never ceases to draw inspiration from the timeless beauty of Greek and Roman art, while giving it a distinctive contemporary touch.

D&G

D&G

Mint mindig a D∓mp;mp;mp;mp;mp; szemet gyönyörködtető, modern óráival fogja meg a vásárlóit ismét és ismét. Az oldalon egy különleges válogatási rendszeren keresztül tudja a vásárló eldönteni, hogy mi az ami neki a legjobban testszik. Nézzenek körül, nem fognak csalódni.

Emporio Armani

Emporio Armani

Kedves érdeklődő! Az Armani divatcég, nem csak a ruha kollekcióiról híres, hanem az óráiról is! Nem véletlenül, győződjön meg róla Ön is! Tekintse meg az új kollekciót! Aztán irány a bolt Itthon, hogy megvásárolhassa a legszebb Önnek tetsző modelljét.

Tuti menü