Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Svájci óragyártók képes leírás - Óra.tlap.hu
részletek »

Svájci óragyártók - Óra.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ora.tlap.hu » Svájci óragyártók
Keresés
Találatok száma - 34 db
Alain Philippe

Alain Philippe

Alain Philippe svájci óragyártó, minőségi órákat gyártanak nemesfémek és drágakövek felhasználásával. Jellemző a fehérarany és gyémánt használata, illetve ugyanez ez az összetétel csak sárga arannyal.

Armand Nicolet

Armand Nicolet

Az Armand Nicolet óragyártó cég, svájci óra manufaktúra. A gyártó honlapján bemutatásra kerül a cég története, a gyártási eljárásokhoz való minőségi elkötelezettsége és egyedi eljárásait mutatja be a látogatóknak.

Badollet

Badollet

Badollet filozófiája egyesíti a luxust, fennmaradását a hagyományos óragyártás és az emberi értékeket. A pontos képet a munkát a dinasztia Badollet, az új időmérő aláírt Badollet felhívni mind a gyökerei az óragyártás az új technológiák teljesen kifejezni a szellem, amely neo-klasszikus lenyomata a márka. Ez a neo-klasszikus állítást eredményez hajlandóságot arra, hogy újra a történet az időmérő a megjelenés és a tudás a huszonegyedik században, miközben tiszteletben tartja a történelem és az emberek, akik tették, hogy nem jobb mint ez amelyet eddig javasolt, és ha ez lehetetlennek bizonyul, akkor legalább olyan jól.

Baume & Mercier

Baume & Mercier

Nem csak műszaki szempontból ígér különlegeset a Baume et Mercier új kronográfja, hanem klasszikus vonásaival a szemet is elkényezteti. Ahogy a legtöbb, hosszú múlttal rendelkező márka esetében ez várható, a Baume et Mercier új egynyomógombos kronográfja sem tekinthető egy teljesen új előzmények nélküli darabnak - gyökerei egészen 1938-ig nyúlnak vissza. Igaz, az előd nyomógombja nem a koronában bújt meg.

Breguet

Breguet

Ha Breguet különleges helyet a mi kulturális örökségünk, ez azért van, mert az alapító, A.-L. Breguet (1747-1823), a mércét, amellyel minden rendben órakészítés azóta megítélni. Ma, örökösei a Breguet még ma is minden egyes órát, mint modell a legfőbb órás-art. Nem szempont az óragyártás megszökött a dolgozószobájába, és a találmányok voltak alapvető órák, mint volt változatos.

Carl F Bucherer

Carl F Bucherer

Az oldal a cég logójának introjával kezd, majd átvált a főoldalra. Ezen az oldalon kiválaszthatjuk, hogy merre tovább? Meg szeretnénk-e nézni a cég történetét vagy inkább az új technológiákra vagyunk-e éhesek illetve a jelenlegi legújabb kollekció bemutatására.

Clerc

Clerc

A Clerc óra gyártó oldalára lépve, a mostanában megszokott elegáns fekete alap színű oldalán szembetűnik az igen sportos kialakítású új búvár koncepciója a cégnek, amit több oldalról lefotózva mutatnak be az intróba a cég logójába ültetve.

Ebel

Ebel

Nagyon extra az oldal ami elsőként a szemünk elé tárul, hogy egy fehér homokos, vagy gipszes felületen (vagy esetleg hold kő porán) van lefotózva egy tok csattal szerelve, ami mellett ott fekszik még két modell, de a központban a még el nem készült óra látható, leselkedjünk neki az oldal felku......

Hirdetés
Eberhard

Eberhard

Ez az óramárka az egyik kiváló képviselője a svájci óragyártásnak, a termékei a tökéletessel vetekednek. Az oldalon egy nagyon, nagyon komoly intró nyit, ami nekem nagyon bejött, az óra fotói, tökéletességről és pontosságról árulkodnak. Csak annyit tudok mondani lenyűgöző!

Franc Vila

Franc Vila

Franc Vila egy hosszú modern fejlesztés eredménye, ezek a modellek is kézzel készülnek, igen nagy tudású emberek keze alatt, a modern trendek és iránymutató formák világa felé, megtartva az óragyártást a maga klasszikus formájában.

Franck Muller

Franck Muller

Franck Muller 1958 júliusában született Svájcban, egy olasz anyától és svájci apától. Már gyerek korában beleszerelmesedett az órákba, pontosabban az órák szívéve, a mechanikus szerkezetekbe. Ezen rajongását kitöltendően, megkezdte órás tanulmányait Svájcban, innentől a történet iskola példa.

Georges V

Georges V

A calibre of GV manufacture It has taken 5 years to research and develop a completely new calibre at the Georges V factory and then to finalise, produce and assemble it in the manufacture of its watch range. Producing a watch movement is not an easy thing. With the aid of the most advanced software available, technicians developed a construction process, which enabled the optimisation of the efficiency of what today constitutes the only production-line, mechanical calibre with automatic winding. All the components are finished to the highest standards, with their platinum surfaces rhodium-plated and lapped, and their bars ornamented with Côte de Genève. The gold rotors, engine-turned, have the advantage of being able to wind up in both directions, thanks to an especially high-performance reversing system. Apart from this system, patent applications have been submitted for a number of other processes.

Gerald Charles

Gerald Charles

Mr. Gérald Genta is undoubtedly the most creative watch designer of the past fifty years. Of Piedmontese origin, but born in Geneva, he is endowed not only with the mysterious Italian flair for design, but also with the meticulous approach and technical qualities inherent to the Swiss watchmaking tradition. This dual heritage doubtless lies behind the exceptional style of Mr. Gérald Genta, characterised by a perpetual desire to capture time within fabulous showcases. The master has created a considerable number of icon timepieces for prestigious brands, including the Royal Oak (Audemars Piguet), the Nautilus (Patek Philippe), the Constellation (Omega) and the Bulgari Bulgari (Bulgari).

Gevril

Gevril

Gevril óragyártó manufaktúra 1758 óta készíti a mester műveit. Mint nagy múltra visszatekintő manufaktúra, az óragyártás gyökereinél az egyedi zsebóra készítéssel kezdte a cég a pályafutását. A mai napon gyártott termékeiben is jelen van a cég tradicionális vonulata, az elegancia minden darabajában.

Grenacher

Grenacher

A Grenacher óragyártó manufaktúrát Marc Victor Cachelin alapította, a mester órásműhelyében alkotva meg van örökítve egy fényképen. A műhely a svájci Jura hegységben található, a mesterművek a mai napig az elvárásoknak megfelelő stílusban és minőségben készülnek természetes aranyból és platinából, mi másból.

H. Moser & Cie.

H. Moser & Cie.

Alle Marken, Warenzeichen, Designs und Bilder die auf dieser Web-Site gezeigt werden, sind intellektuelles Eigentum von Moser Schaffhausen AG. H.Moser ∓I. / Moser Schaffhausen AG, Neuhausen, Schweiz.

Tuti menü